Despre Noi
Traseu 1 drum forestier arv busteni
Cine Suntem?

Cu peste 10 ani de experiența în domeniul off-road, ATV BUSTENI BVB închiriază atv-uri noi marca CFmoto 4x4 modelul lung, omologate pentru două persoane.

Fie că ești începător, fie că ai experiență, cu siguranță vom găsi cel mai bun traseu pentru a crea amintiri plăcute.

ATV-urile se închiriază doar cu ghid, în baza unui contract de închiriere.

Pentru că punem siguranța si confortul clientului pe primul plan, îi vom oferii:

- cască de protecție;

- ochelari;

- mănuși și costum de ploaie/noroi.

Daca aveti intrebari sau alte solicitari, va rugam sa ne contactati
Contacteaza
Raspunsuri la Intrebari Frecvente?
Am nevoie de permis de conducere pentru a conduce ATV-urile Dumneavoastra?

Da. Pentru a concuce ATV-urile noastre CFmoto pe drumurile publice, este necesar sa detineti permis de conducere categoria B.

Prezinta siguranta ATV-urile inchiriate de la dumneavoastra?

Înainte de oricare închiriere, verificăm starea ATV-ului, inclusiv frânele, luminile, cauciucurile și nivelul de combustibil. Ne asigurăm că toate acestea sunt în ordine și că ATV-ul este pregătit pentru o călătorie sigură.

Am nevoie de echipament special pentru o excursie cu ATV-ul?

Echipează-te adecvat: Asigură-te că porți echipament adecvat de protecție, cum ar fi cască, ochelari de protecție, mănuși și haine rezistente la apă și la uzură. Acestea îți vor oferi protecție în caz de accidente sau căzături. Dacă nu le ai, ți le vom oferi noi în limita disponibilității

Ce spun clientii nostri despre noi
team1
Bogdan Morteci

CEO

O experienta pe care o vom repeta cu siguranță! Mulțumim ghidului nostru pentru amabilitate. Preturi mai mult decât corecte! Costumul de protecție face diferența. Recomandam cu căldură!

team2
Dragos Catan

President

De departe printre cele mai frumoase experiente pe care le poti avea in zona. Ghidul este amablil, foarte bine pregatit, ne a prezentat pe intelesul tuturor cam tot ceea ce era interesant pe traseu. Preturile sunt mai mult decat corecte, comparativ cu ce oferte mai exista in zona. Recomand si vom reveni cu drag

team3
Daniela Vlas

Founder

Recomand cu incredere. Totul la superlativ. ATV-uri impecabile, curate, intretinute. Traseu spectaculos, instructorul se adapteaza dupa nivelul fiecaruia. Va ofera si toate instructiunile inainte de traseu. Am ramas cu amintiri placute.